SERIALE DE AVENTURĂ

Genul aventură este unul din cele mai populare genuri din ultimii 10 ani. Serialele de aventură au condus ratingurile, atât în cazul televiziunii prin cablu cât și rețea. Există cazuri în care singurul lucru pe care ni-l dorim este acela de a evada puțin din realitate. Și care este cea mai potrivită modalitate de a face acest lucru decât să ne așezăm confortabil pe canapea și să urmărim un serial de aventură?

Aventura reprezintă unul din genurile care atrag zi de zi în fața micului ecran sute, chiar milioane de telespectatori. Serialul Lost este, de departe, unul din cele mai bune seriale de aventură difuzat vreodată pe micul ecran. Serialul a început să fie difuzat la noi în țară în 2005. În cazul serialelor de aventură cum este Lost, pe măsură ce serialul evoluează, aventura este accentuată, evenimentele prezintă o succesiune rapidă și, într-un final scopul (în general răzbunarea) inițial este îndeplinit.

Acțiunea are un rol preponderent în serialul de aventuri. Dinamismul evenimentelor și plăcerea evadării din cotidian se află la originea succesului serialelor contemporane de aventură. Figură centrală a acestui gen, eroul principal se distinge prin calitățile sale fizice excepționale, ieșite din comun și capacitatea de a acționa în orice circumstanță. Eroul poate fi confruntat cu pădurea mitică originală (Lost, Tarzan), cu elemente marine și cu pasiuni pe care le declanșează sau să apară drept un personaj care încearcă să remedieze greșelile în cadrul unei epoci tulburate.

Deoarece viața cotidiană poate deveni uneori ușor plictisitoare, mai ales atunci când ne afundăm în rutină, serialele sunt cele care ne ajută să evadăm din această rutină. Pentru a condimenta puțin banalul în care a intrat existența noastră, ne putem bucura oricând și la orice oră de personajele preferate din serialele de aventuri. Serialele de aventuri au reprezentat mereu un prilej excelent de a evada din viața obișnuită și de a ne transporta într-o lume aventuroasă și agitată, greu de închipuit.

Serialele de aventuri au în centru povești pline de lecții de viață, cu momente pe care doar un erou le-ar putea gestiona cu calm și cu încredere.

Deoarece știm cât de important este pentru tine timpul liber, vrem să îl petreci vizionând cele mai bune seriale de aventuri din toate timpurile. Unul dintre cele mai apreciate genuri când vine vorba despre seriale este aventură. Din acest motiv, platforme precum Netflix sau site-urile de filme online încorporează, de asemenea, câteva titluri care rezumă bine toate lucrurile bune despre acest subiect.

0 Shares

Rating/Note

FunPUB
8 / 10
8/10
IMDb
8.2 / 10
8.2/10
Cinemagia
8 / 10
8/10