SERIALE THRILLER

Un serial thriller este un gen de serial care provoacă suspans sau tensiune narativă pentru a ține telespectatorii cu sufletul la gură până la final. De ce suntem atât de dependenți de genul thriller? Este suficient doar să auzim numele acestui gen pentru ca în noi să se nască cele mai febrile așteptări. Știm că urmează să vedem o aventură extraordinară care ne ajută să evadăm din cotidianul banal și ne ajută să ne îndeplinim cele mai extravagante dorințe. Thriller este un gen care caută să ne provoace anumite sentimente contrarii de teamă și de satisfacție deopotrivă. Pentru asta se folosește de surprize, intensitate, violență și distilează o atmosferă tenebroasă în aer.

Genul thriller este unul din cele mai apreciate de către public. Este de ajuns să observăm audiența unor anumite seriale pentru a înțelege de ce crimele și suspansul fac casă bună în prime time. Rețeta câștigătoare a serialelor thriller? O intrigă bine construită și o rezolvare veritabilă la sfârșit de sezon. Cu alte cuvinte, au cu ce atrage spectatorul, să îl țină cu sufletul la gură de-a lungul episoadelor și să îl mulțumească cu un final pe măsură. Dacă distribuția este bine aleasă, este un veritabil bonus.

Drept urmare, serialele thriller reprezintă combinația perfectă de secrete care ies la iveală, de antieroi neașteptați și crime șocante. Ultimii ani au venit cu numeroase seriale thriller care au reușit să ne țină cu sufletul la gură, să ne șocheze de-a dreptul cu momente neașteptate și să ne facă să rămânem înlemniți în fața unor schimbări bruște de situație. Anxietatea, incertitudinea și teroarea provocată de un serial thriller unui spectator îl determină pe acesta din urmă să își pună întrebări cu privire la el însuși, despre ficțiune și realitate, despre adevăr și minciună.

Dacă ești genul de persoană care adoră provocările atunci când vine vorba despre vizionarea unor seriale atunci serialele thriller reprezintă cea mai bună opțiune. Seriale care reușesc să te implice în poveste pentru a găsi vinovatul unei crime sau seriale care te determină să pui întrebarea potrivită pentru a găsi răspunsul potrivit pentru a rezolva un mister. Producții pline de tensiune, de supans care te vor ține în fața televizorului cu sufletul la gură.

La urma urmei cui nu îi place să se bucure de suspansul încântător, de teama care ne curprinde cu privire la ce va urma și de acea senzație minunată a unei surprize neașteptate? Alege și tu cel mai popular gen din lume, genul thriller.

0 Shares

Rating / Note

FunPUB
8 / 10
8/10
IMDb
7.4 / 10
7.4/10
Cinemagia
7.4 / 10
7.4/10