FILME ANIMAŢIE

Istoria filmului de animație este foarte lungă deja și își desenează premisele la începutul anilor 1900. De la primul desen animat, lung de trei minute din anul 1906, până la nume grele din domeniul animației, precum Toy Story, Shrek trecând prin cele poetice semnate de Hayao Miyazaki, cinematograful de animație a avut mii de povești de spus, cu tehnici la fel de variate ca epocile pe care le-a traversat.

Un film de animație se folosește de mai multe tehnici pentru a da viață imaginilor, obiectelor sau materiei fără viață. Odată ce ești capabil să faci asta, totul devine posibil. Cinematografia de animație se mai numește și cinematografie imagine prin imagine prin definiție, deoarece este vorba de a pune cap la cap unele imagini fixe înainte ca acestea să devină unele animații.

Ți se întâmplă destul de des să confunzi filmul de animație cu desenele animate? Trebuie să știi că, atunci când vorbim despre desenele animate, este vorba despre o tehnică de animație care constă în desenarea fiecărei imagini utilizate. În zilele noastre, în marea lor majoritate sunt realizate pe calculator. În ceea ce privește termenul de cinematografie sau film de animație, este vorba despre un termen generic care înglobează toate tehnicile genului.

Istoira filmului de animație ajunge deci până în secolul XIX. Pe atunci, era folosită metoda folioscopului. Tehnicile devin din ce în ce mai complexe odată cu evoluția lumii cinematografiei.

Filmele de animație se adresează oricărui tip de public. Fie că ești mai mic sau mai mare, pasionat de domeniul 3D, un pasionat al lumii animației, obsedat de desenele animate sau doar vrei un moment de relaxare alături de cei dragi, filmele de animație sunt cea mai bună alegere.

Filmele de animație sunt alegerea ideală pentru copii. Permit dezvoltarea și stimularea lor ludică și artistică. De asemnnea, sunt cele care îi vor însoți într-un univers pitoresc, unic și extraordinar.

Fie că este vorba despre o bucată de viață încântătoare, fie că este vorba despre un erou sau aventuri și acțiuni de neuitat, filmele de animație știu cum să captiveze marele public. Cel mai adesea, sunt foarte amuzante, pline de farmec, devenind adorate de copii sau chiar prezintă unele lecții sau situații din care copiii pot învăța foarte multe. Filmele de animație sunt cea mai bună alegere atunci când vrei să petreci cel mai frumos moment în familie, alături de cei mai importanți îngerași, copiii tăi.0 Shares