SERIALE DE DRAGOSTE

Iubirea…. Acest sentiment indefinibil și totuși viu care a condus și animat ființele umane din zorii timpurilor… Un sentiment pe care am încercat de milenii să-l înfățișăm și să-l descriem prin literatură, poezie, artă, muzică. Dragostea are o mie de fețe și o mie de moduri de a fi trăită, este întotdeauna aceeași și diferită, imperceptibilă chiar și dureroasă și are în cele mai frumoase seriale și o mie de fețe…

Nimic nu se compară atunci când vrei să îți urci moralul, să ai cea mai frumoasă seară în doi sau când vrei să îți revii după o despărțire, cu cele mai frumoase seriale dragoste. Un serial unde la sfârșit, iubirea triumfă, bineînțeles.

Iubirea este cel mai bun carburant atunci când vrei să demarezi motorul celei mai frumoase povești de dragoste. Serialele dragoste realizează această realitate grație succesului pe care îl obțin de fiecare dată când un nou titlu ocupă centrul atenției.

Două inimi care se întâlnesc și se îndrăgostesc, obstacole puse în calea iubirii lor, un sărut sub ploaie și bineînțeles, un happy end. Pe micul ecran sau pe platformele dedicate, aceste povești romantice au un succes cu adevărat uimitor.

Poți alege seriale de dragoste, romantice, pentru toate gusturile: povești de dragoste între adolescenți, care chiar dau dependență, povești de dragoste care prezintă și comunitatea LGBTQ, seriale clasice de epocă, telenovele și seriale tradiționale cu cele mai frumoase finaluri.
Mai mult sau mai puțin profunde, mai mult sau mai puțin complicate, mai mult sau mai puțin originale, un lucru e sigur- fiecare poveste de dragoste te va încânta cu siguranță.

Nimic nu se compară deci cu un serial care ne vorbește despre iubire. Fie că este vorba despre o iubire împărtășită sau nu, o iubire interzisă, nimic nu este mai incitant decât să vezi două persoane care se îndrăgostesc pe micul ecran.
Iar atunci când dorim să fim emoționați, să râdem, să simțim entuziasmul romantic sau să visăm, apelăm la aceste serial minunate.

Ah! Cele mai frumoase povești de dragoste din seriale sunt cele care spun cel mai bine poveștile de dragoste, pentru că serialele și dragostea au o poveste lungă (și adesea frumoasă). Dragostea platonică iubirea trupească, poveștile de dragoste care se termină prost (în general) sau care se termină bine, toate sunt reprezentate în cele mai frumoase seriale dragoste.
Sunt povești romantice atemporale, de consumat fără moderație, oriunde și oricând!

0 Shares