SERIALE CU SPORT

Fie că practici un sport în mod asiduu, în sală sau pe un teren, fie că urmărești cu pasiune un sport din fața televizorului sau din gradene, cu siguranță că marea ta pasiune este sportul. Adori jocul, depășirea de sine sau depășirea limitelor… dar și toate poveștile de dragoste sau de prietenie ce se pot lega între jucători! Atunci, cu siguranță că adori și toate serialele sport.

Astfel că, fie că vorbim despre epopeea unui câine care devine cel mai bun jucător de baschet, despre un copil care devine prietenul copiilor din cartier, al unui fost jucător de karate care își găsește mântuirea la retragere atunci când deschide propriul său dojo, serialele sport au o mulțime de povești cu sportul drept axă.

O mare sursă de inspirație pentru realizatori, sportul este un subiect foarte interesant pentru o mulțime de seriale.
Sportul este un subiect ideal pentru seriale. Mai ales pentru cele mai bune seriale. Spune mii și mii de povești cu foarte multe răsturnări de situație și mai ales cu prezentarea unor mari victorii și a unui formidabil succes. Și acolo unde sunt învingători, sunt și perdanți.

Baschet, fotbal, lupte sau chiar majorete: unul dintre aceste sporturi te face să visezi? Dacă nu ai făcut-o încă, alege serialele sport, care sunt ultra-motivante! Documentare sau ficțiune inspirate din povești adevărate, sportivii din aceste castinguri sunt pe cât de îndrăzneți, pe atât de inspiratori și ne prezintă adevărate povești de viață.

Serialul sportiv este acum un gen în sine în peisajul acestora. Cel mai adesea, serialul sport celebrează calitățile estetice sau spectaculoase ale unei discipline, ca în cazul sporturilor extreme sau a filmelor acrobatice. Dar este și o oportunitate de a aborda o varietate de probleme legate de societate, cum ar fi egalitatea de gen sau rasismul instituțional. Dezlănțuind pasiuni, sportul este capabil să trezească o ardoare deosebit de propice formatului serialelor: tensiune narativă și emoțională, suspans, întorsături sau răsturnări de situație… În acest sens, serialele sportive atrag un public mult mai larg decât cel al iubitorilor de sport.

Să te uiți deci la serialele sport este o excelentă idee. Mai ales atunci când îți place sportul, dar ești și dependent de seriale. Pentru pasionații de sport, pentru cei care adoră serile liniștite pe canapea sau pur și simplu pentru cei care vor să descopere cele mai frumoase povești, serialele sport sunt cea mai bună idee sau cea mai bună alegere.

0 Shares