Termeni şi condiţii

Termenii și condițiile de pe această pagină stabilesc termenii legali care se aplică utilizării de către dumneavoastră a site-ului funpub.ro.

Termenii și condițiile de pe această pagină se completează cu restul termenilor și condițiilor de pe site dar si cu legislația românească în vigoare. Folosirea acestui site implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor specificate pe pagina web. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile fără o notificare prealabilă.

TERMENI GENERALI 

a. www.funpub.ro aparţine SC Vibe Digital Agency SRL. Accesarea site-ului www.funpub.ro ori a oricărei părţi din el presupune acordul tacit al utilizatorilor cu termenii de mai jos. 

b. funpub.ro poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.

c. neacceptarea acestor Termeni şi Condiţii ori a oricărei prevederi din acestea atrage obligaţia utilizatorului de a înceta de îndată accesarea site-ului www.funpub.ro. Accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului www.funpub.ro, a oricărei pagini din acesta şi/sau a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime şi necondiţionată a Termenilor şi Condiţiilor şi a oricărei prevederi din acestea.

I. Conţinut

a. Materialele publicate pe site aparţin funpub.ro. 

b. funpub.ro poate publica comunicate de presa. 

c. În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa redacţională sau de oricine altcineva încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului.

II. Drepturi de autor

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Pentru uzul comercial, este necesar acordul scris al reprezentanţilor SC Vibe Digital Agency SRL, acord exprimat contractual. 

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.funpub.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective. Condiţiile de folosire a conţinutului aparţinând SC Vibe Digital Agency SRL în scop comercial vor fi explicit formulate prin intermediul acordurilor contractuale încheiate între Agenţie şi partenerii de afaceri.

0 Shares